Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit, miercuri, 12 decembrie, pentru a salva un bărbat căzut de la o înălțimea de 4 metri pe acoperișul unei clădiri de pe bd. Dacia din mun. Chișinău.

Persoana efectua lucrări de reparație pe acoperișul unei instituții și într-un moment de neatenție, și-a pierdut echilibru și a căzut. Bărbatul în vârstă de 58 de ani se afla în stare de șoc, primind mai multe leziuni în urma accidentului. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de pompieri care a stabilit că persoana se află pe acoperișul unei clădiri fără de a putea să se miște.

Salvatorii i-au acordat primul ajutor calificat și l-au coborât de pe acoperișul clădirii. Mai târziu acesta a fost preluat de un echipaj medical pentru ulterioare îngrijiri medicale. Conform informației oferite de medicii aflați la fața locului viața acestuia nu este în pericol.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndemnă oamenii să apeleze Serviciul 112 într-o situație de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!