Ninsoarea slabă din această dimineață a dat de furcă mai multor șoferi. Potrivit poliției, începând cu primele ore ale dimineții, peste 40 de accidente au fost înregistrate în municipiul Chișinău. Unii au scăpat doar cu o sperietură și cu mașinile șifonate. Însă, alții au avut nevoie chiar și de ajutorul medicilor, fiind transportați la spital.

Un accident grav s-a produs lângă Stăuceni. O mașină a derapat de pe traseu și s-a întors cu rotile în sus. Din imaginile publicate pe o rețea socială se vede cum automobilul stă răsturnat, pe marginea drumului. În urma acestui accident, nimeni nu a avut de suferit, însă mașina va avea nevoie de reparații serioase. Un alt accident a avut loc la prânz și pe șoseaua Balcani. Acolo, trei vehicule, printre care un taxi și un TIR, s-au ciocnit între ele, iar în urma impactului una dintre mașini a rămas fără roți. Potrivit oamenilor legii unul dintre bărbați a luat vina asupra sa și acum risca 6 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei. Totuși, nimeni nu a fost rănit. Un alt accident a avut loc la intersecția străzilor Trandafirilor și Decebal.

Poliția Capitalei a înregistrat 43 de accidente rutiere. La moment condițiile climaterice nu sunt prea favorabile. Să respecte distanța dintre automobile și regulile de circulație rutieră”, Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Și pe traseele din țară au fost înregistrate accidente. La Presecina, un polițist de 28 de ani a derapat de pe carosabil și a lovit o mașină în care se aflau un bărbat și soția acestuia, după care ambii au fost transportați la spital cu traumatisme ușoare. În acest context, poliția îndeamnă șoferii să-și echipeze mașinile corespunzător timpului de afară și să manifeste atenție sporită la trafic. Noaptea trecută, la curățarea drumurilor naționale au participat peste 100 de utilaje speciale care au împrăștiat în jur de 1600 de tone de material antiderapant.

Reporter: Diana Popa

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!