/VIDEO/ Zăpada a pus la încercare șoferii din întreaga țară. Doar în municipiul Chișinău au fost înregistrate peste 40 de accidente

13 decembrie 2018, ora 19:48

Un accident grav s-a produs lângă Stăuceni. O mașină a derapat de pe traseu și s-a întors cu rotile în sus. Din imaginile publicate pe o rețea socială se vede cum automobilul stă răsturnat, pe marginea drumului. În urma acestui accident, nimeni nu a avut de suferit, însă mașina va avea nevoie de reparații serioase. Un alt accident a avut loc la prânz și pe șoseaua Balcani. Acolo, trei vehicule, printre care un taxi și un TIR, s-au ciocnit între ele, iar în urma impactului una dintre mașini a rămas fără roți. Potrivit oamenilor legii unul dintre bărbați a luat vina asupra sa și acum risca 6 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei. Totuși, nimeni nu a fost rănit. Un alt accident a avut loc la intersecția străzilor Trandafirilor și Decebal.

Poliția Capitalei a înregistrat 43 de accidente rutiere. La moment condițiile climaterice nu sunt prea favorabile. Să respecte distanța dintre automobile și regulile de circulație rutieră”, Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Și pe traseele din țară au fost înregistrate accidente. La Presecina, un polițist de 28 de ani a derapat de pe carosabil și a lovit o mașină în care se aflau un bărbat și soția acestuia, după care ambii au fost transportați la spital cu traumatisme ușoare. În acest context, poliția îndeamnă șoferii să-și echipeze mașinile corespunzător timpului de afară și să manifeste atenție sporită la trafic. Noaptea trecută, la curățarea drumurilor naționale au participat peste 100 de utilaje speciale care au împrăștiat în jur de 1600 de tone de material antiderapant.

Reporter: Diana Popa

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram