Directorul general al Agenției Naționale de Reglementare în Energetică (ANRE), Tudor Copaci, spune că pleacă din funcție din motive personale.

„Este o decizie personală strict legata de planurile mele de viitor. Nu pot să vă spun despre ce planuri este vorba”, a spus Tudor Copaci, contactat de TV8.

Directorul general al ANRE spune că nu cunoaște de ce au decis să demisioneze și ceilalți doi directori ai ANRE, Octavian Lungu și Sergiu Ciobanu: „Cel mai bine este să vorbiți cu ei”, a pus Copaci.

Tudor Copaci spune că demisia va intra în vigoare din data de 1 martie 2019: „Parlamentul o să selecteze alți directori și ei își vor prelungi activitatea din această dată”, a menționat directorul demisionar al ANRE.

Tudor Copaci a fost numit în funcția de director al ANRE în luna martie a anului 2017. Demisia lui a fost aprobată în Parlament astăzi, 14 decembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!