O femeie de 67 de ani, din satul Horești, raionul Ialoveni, a ars în propria casă. Cadavrul ei a fost găsit de pompierii care au venit să lichideze incendiul.

Potrivit Inspectoratului Gener General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea incendiului la ora 20:35 minute.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că focul a cuprins o casă de locuit cu suprafața totală de 80 m2. Pompierii au reușit să localizeze incendiu către orele 21:12 minute.

Incendiul a fost lichidat către ora 23: 46 minute. Focul a distrus 50% din acoperiș și bunurile materiale din interiorul unei odăi.

Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 28 situații de risc.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 1 575 de incendii în urma cărora au decedat 104 persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!