/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Colin Kroll, co-fondatorul aplicației HQ Trivia și a platformei video Vine, a murit la 34 de ani

missing
17 decembrie 2018, ora 12:43

Ofițerii de poliție i-au găsit corpul fără suflare, după ce o femeie cunoscută a lui Kroll, a sunat îngrijorată la 911 și a cerut poliției să verifice asupra stării acestuia în apartamentul său SoHo din Manhattan.

Poliția a mai spus că în apartament au fost găsite droguri precum cocaină și heroină și că datele inițiale arată drept cauză a decesului o supradoză, dar informația urmează a fi confirmată.

Tatăl lui Colin Kroll a spus că fiul său lucra foarte mult. Tatăl a mai adăugat că pentru a supraviețui vieții ispititoare din New York, e nevoie de multă disciplină, în caz contrar drogurile te pot distruge.

Kroll a lansat Vine, o aplicație prin care se puteau crea clipuri de 6 secunde, în 2012, alături de Yusupov și Dom Hofmann. Aplicația a fost achiziționată de rețeaua socială Twitter înainte de lansare, pentru 30 de milioane de dolari.

Vine a ajuns la un maxim de 200 de utilizatori, iar Kroll a fost director general șase luni, în 2014, până când a fost îndepărtat. Twitter a închis aplicația anul trecut, dar clipurile create sunt încă disponibile pe rețeaua socială.

Kroll și Yusupov au lansat aplicația HQ Trivia, un joc cu întrebări de cultură generală, care a ajuns la un maxim de popularitate în septembrie 2017, dar anul acesta a ieșit din Top 100 cele mai descărcate aplicații din App Store, magazinul de aplicații pentru iPhone. Numărul de utilizatori estimați se ridică la peste 2 milioane, iar în septembrie a lansat un al doilea joc, HQ Word.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram