/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC. VIDEO/ Decizie irevocabilă. Air Moldova va achita 2000 de euro unui tânăr pentru întârzierea zborului

missing
17 decembrie 2018, ora 10:42

Tânărul a dat în judecată compania pentru întârzierea unui zbor cu opt ore în septembrie 2017, după ce compania a refuzat să-i ofere o compensație de 400 de ore. Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel i-a dat câștig de cauză tânărului și a obligat compania Air Moldova să achite o compensație de 400 de euro și penalități pentru întârziere în mărime de 1680 de euro.

Compania a considerat decizia ilegală și neîntemeiată și a atacat-o. La 28 noiembrie, Curtea Supremă de Justiție a respins recursul Air Moldova și a menținut încheierea din 6 septembrie 2018 a Curţii de Apel Chişinău, în cauza civilă la cererea de chemare în judecată depusă de Ion Andronache împotriva Întreprinderii de Stat Compania Aeriană ,,Air Moldova” cu privire la încasarea
sumei cu titlu de compensaţie, penalităţii şi cheltuielilor de judecată. Decizia este irevocabilă.

Tânărul, Ion Andronache, și-a povestit istoria pe o rețea de socializare și a îndemnat cetățenii să lupte pentru drepturile lor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram