Explozie la sediul Skai TV, unul dintre cele mai mari posturi TV din Grecia

17 decembrie 2018, ora 10:21

Poliţia a informat că un dispozitiv a fost declanşat în apropierea sediului SKAI la 2:35, ora locală, în urma unor avertismente trimise către două publicaţii. Pe pagina web, postul informează că ferestele au fost sparte de la primul la al şaselea etaj.

Dispozitivul conţinea aproximativ 5 kilograme de material explozibil şi a fost plasat pe o alee în apropierea clădirii.

Autoritățile au mai informat că „pagubele materiale sunt mari la aproape toate etajele, cele mai afectate fiind al treilea şi al patrulea, unde sunt localizate birourile angajaţilor”.

Ministrul grec pentru protecţie civică, Olga Gerovassili, a declarat că atacul a vizat democraţia, însă: „cu toate acestea, democrația este protejată şi nu va fi ameninţată”, a mai adăugat aceasta.

SKAI este unul dintre cele mai mari posturi de televiziune din Grecia şi face parte dintr-un grup media care include un post radio şi care este afiliat cotidianului Kathimerini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram