Circa 5.000 de locuitori din judeţul Vrancea au rămas, luni, fără curent electric din cauza condiţiilor meteorologice, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, transmite Agerpres.

Din cauza condiţiilor meteorologice, 109 abonaţi din satul Coza şi 4.746 abonaţi din Dumitreşti, Chiojdeni, Jitia, Vintileasca, Dumbrăveni sunt nealimentaţi cu energie electrică„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Conform sursei citate, echipajele furnizorului de energie electrică intervine pentru remedierea situaţiei în zonele afectate.

Judeţul Vrancea se află sub Cod galben de ninsori şi viscol. În zona joasă a judeţului se vor semnala precipitaţii mixte, iar local se va depune polei.

Totodată, câteva şcoli de pe raza judeţului Gorj vor rămâne închise marţi, 17 decembrie din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) printr-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Târgu-Jiu.

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă întrunit astăzi, 17 decembrie, a luat hotărârea ca unităţile şcolare de pe raza judeţului Gorj să rămână închise şi mâine, 18 decembrie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile”, se arată în postare.

Astel, cursurile şcolare au fost suspendate şi luni, în întreg judeţul Gorj, tot din cauza condiţiilor meteorologice.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!