/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mai multe localități din România, fără curent electric, iar câteva școli au fost închise

missing
17 decembrie 2018, ora 16:32

Din cauza condiţiilor meteorologice, 109 abonaţi din satul Coza şi 4.746 abonaţi din Dumitreşti, Chiojdeni, Jitia, Vintileasca, Dumbrăveni sunt nealimentaţi cu energie electrică“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Conform sursei citate, echipajele furnizorului de energie electrică intervine pentru remedierea situaţiei în zonele afectate.

Judeţul Vrancea se află sub Cod galben de ninsori şi viscol. În zona joasă a judeţului se vor semnala precipitaţii mixte, iar local se va depune polei.

Totodată, câteva şcoli de pe raza judeţului Gorj vor rămâne închise marţi, 17 decembrie din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) printr-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Târgu-Jiu.

“Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă întrunit astăzi, 17 decembrie, a luat hotărârea ca unităţile şcolare de pe raza judeţului Gorj să rămână închise şi mâine, 18 decembrie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile”, se arată în postare.

Astel, cursurile şcolare au fost suspendate şi luni, în întreg judeţul Gorj, tot din cauza condiţiilor meteorologice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram