Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și ai Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) au mers astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a depune actele de înregistrare a blocului electoral ACUM. 

Angajații CEC au recepționat actele depuse și urmează să se expună în decurs de șapte zile, dacă înregistrează ori nu blocul electoral.

„Ne exprimăm speranța că CEC va respecta legea și-și va îndeplini responsabilitățile funcției așa cum scrie legea și în cazul înregistrării blocului și pe toată perioada electorală și preelectorală”, a spus președinta PAS, Maia Sandu.

„Ne interesează unitatea forțelor noastre și crearea acestui bloc demonstrează prin faptă acest lucru”, a spus Andrei Năstase, liderul PPDA.

Amintim că, cele două partide au semnat un acord de intenție de creare a acestui bloc electoral, acum un an. Recent, reprezentanții Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și reprezentanții Partidului Liberal (PL) au anunțat că intenționează să se alăture celor de la PAS și PPDA la alegerile parlamentare din luna februarie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!