/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Sandu și Năstase, despre raportul Open Dialog și desecretizarea lui: „O încercare a pregăti teren pentru a ne exclude din alegeri”

missing
17 decembrie 2018, ora 12:14

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că acțiunile întreprinse de guvernare privind desecretizarea și expedierea unor instituții ale Uniunii Europene raportul comisiei parlamentare privind investigarea activității Fundației „Open Dialog”, este o încercare a discredita Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și de a le crea impedimente de a participa la alegeri.

„Nu e altceva decât o încercare de a ne discredita și a pregăti teren pentru a ne exclude din aceste alegeri”, a comentat Maia Sandu.

La rândul său, liderul PPDA Andrei Năstase a numit activitatea comisiei un „mejdusoboichik”. „Spre deosebire de acest raport, avem raportul Kroll, care vizează furtul din visteria statului, iată până când va fi publicat raportul Kroll, orice emite această guvernare nu contează”, a comentat Năstase.

Amintim că, astăzi, pe pagina web a Parlamentului a fost publicat raportul desecretizat al comisiei care a investigat activitatea fundației „Open Dialog”. Potrivit reprezentanților Parlamentului, raportul a fost transmis și Parlamentului European, Comisiei Europene, Departamentului de Stat și Congresului Statelor Unite ale Americii, Uniunii Europene, Parlamentului României, Poloniei și Ucrainei, OSCE, Consiliului Europei, ONU, altor organizații internaționale și agenții naționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram