/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Două turiste scandinave au fost găsite moarte în Maroc. Ambele aveau tăieturi la gât

missing
18 decembrie 2018, ora 15:44

Trupurile celor două turiste au fost descoperite lângă orașul Imlil, din Munții Atlas, la poalele celui mai înalt vârf din Africa de Nord, pe Muntele Toubkal. Ele au fost ucise chiar în cortul pe care îl împărțeau. Unele surse scriu că fetele ar fi fost decapitate, însă informația nu a fost deocamdată confirmată oficial.

Louisa Vesterager Jespersen, o daneză de 24 de ani, postase pe Facebook, pe 21 noiembrie, anunțându-și prietenii că pleacă într-o excursie în Maroc în luna decembrie și întreba dacâ știe cineva ceva despre zonele de drumeție de pe muntele Toubkal.

Mama ei spune că nu are mari speranțe ca poliția să identifice criminalul. „Louisa era o fată fericită, mereu cu o atitudine pozitivă. Când am văzut că au venit la poartă doi polițiști am știut ce s-a întâmplat. Am avut o cădere nervoasă”, a spus mama fetei.

Cealaltă femeie este din Norvegia și se numește Maren Ueland.

Ministrul de interne a anunțat că poliția a deschis o anchetă în cazul morții celor două turiste. Presa scrie că un suspect ar fi fost deja arestat în legătură cu crimele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram