În următoarele două zile ne  așteaptă vreme geroasă, în special pe timp de noapte. Valorile termice vor scădea până la -11… -13 grade Celsius, iar ziua vom avea parte, de asemenea, de temperaturi negative.

Astfel, la noapte la nord se așteaptă minime de până la -11 grade Celsius, în centru, până la -10, iar la sud, până la -9 grade.

Mâine ziua vor fi maxim -3 grade, la nord, -2 grade, în centru și -1 grade, la sud. Cerul va fi parțial noros, iar precipitații nu se prevăd.

Joi noaptea se va răci și mai mult. La nord vor fi până la -13 grade Celsius, în centru, până la -12 grade, iar la sud, cu un grad mai mult, -11. Pe timp de zi, maximele temperaturii aerului nu vor depăși -2 grade, la nord, -1 grade, în centru și 0 grade, la sud.

Până la finele acestei săptămâni valorile termice ale aerului vor crește puțin, astfel, vom avea temperaturi pozitive pe timp de zi. De asemenea, în weekend sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!