Peste două sute de muncitori au intervenit noapatea trecută pe drumurile naționale. Aceștia au împrăștiat circa 1,3 tone de material antiderapant, fiind antrenate circa o sută de utilaje speciale, informează Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI). 

La această oră, potrivit MEI, circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. Starea părții carosabile la Nord, Centru și Sud este pe alocuri umedă și lunecuș.

„Ministerul Economiei și Infrastructurii recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă”, se menționează într-un comunicat al MEI.

Pentru informarea operativă despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă, la întreprinderile de exploatare a drumurilor din teritoriu, inclusiv și la Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, funcționează serviciul în regim „non-stop” – telefon: 22-55-30; 74-89-61, email: serviciu@asd.md.

De asemenea, pentru a vedea starea drumurilor, dar și imaginile actualizate la fiecare jumătate de oră – accesați site-ul www.asd.md.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!