Autoritățile municipale din Chișinău anunță că în această dimineață, traficul rutier pe străzile municipiului se desfăşoară în condiţii normale, în contextul atenționării de Cod galben de ghețuș, emis de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS). Potrivit Primăriei, transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, la linie fiind emise 307 troleibuze şi 92 autobuze.

„La capitolul combaterea poleiului, Regia locativ-comunală intervine, cu începere de la ora 06:00, pe trotuare și pe căile de acces din intercartiere, cu 8 unități HACO și 7 tractoare cu sărărițe, fiind împrăștiate 25 tone de sare. De asemenea, ÎM Regia „Exdrupo” a intervenit pe străzile din oraș și căile de acces spre suburbii, cu 16 autospeciale, pentru prevenirea formării poleiului pe carosabil, fiind împrăștiate 234 tone nisip și sare și 40 tone de lichid antiderapant”, se menționează într-un comunicat de la Primărie.

Locuitorii orașului care întâmpină probleme cu poleiul sunt îndemnați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Alerta meteo de Cod galben de ghețuș va fi valabilă până mâine, 19 decembrie, inclusiv.

La același subiect:

Peste 1000 t de material antiderapant, împrăștiat pe drumurile naționale noaptea trecută. Cum se circulă în țară la această oră

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!