„Avea o purtarea neadecvată, consuma băuturi alcoolice, nu avea au loc de muncă. Bărbatul a avut un caz cu poliția”, spune Veaceslav Magaleas, primarul satului Sofia. Potrivit acestuia, bărbatul ar fi stricat anul trecut un gard la o persoană și a fost amendat de către oamenii legii.

Mama micuțului mai avea alți doi copii. Aceasta pleca periodic la muncă într-o altă localitate, iar copii rămâneau în grija bunicii și a bărbatului.

De asemenea, primarul a mai declarat că bunica era angajată la o fermă și nu erau o familie cu probleme. „Bunica lucra la fermă, era și ea angajată, nu era o familie gravă.

Un bărbat de 41 de ani, originar din satul Sofia, raionul Drochia a omorât un copil de un an și șapte luni. Acesta a venit în ospeție la bunica micuțului. Ulterior, individul a luat copilul și l-a lovit de podea. Tragedia a avut loc la data de 20 decembrie, în jurul orei 16:00.

Potrivit ofițerei de presă a IP Drochia Lilia Harea, „Poliția a fost alertată de către o persoană precum că la domiciliul unei vecine a fost omorât un copil de un an și șapte luni. Oamenii legii au stabilit că bunica de 50 de ani a micuțului se afla în stare de ebrietate avansată .”

În cele din urmă, s-a constatat că la un moment dat între bărbat și femeie s-a iscat o ceartă.

Oamenii legii au stabilit că motivul a fost plânsetul copilului. Ulterior, bărbatul a luat copilul și l-a lovit de podea.

În urma leziunilor corporale primite copilul a decedat pe loc. Potrivit polițiștilor, bărbatul se află în arest preventiv pe un termen de 72 de ore, iar dacă vinovăția lui va fi demonstrată acesta riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!