Franţa ocupă prima poziţie în topul ţărilor cele mai vizitate de turişti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA şi Spania, potrivit Mediafax.

Pentru că este accesibilă din multe ţări europene, are multe obiective turistice, mâncare bună, vinuri excepţionale, coaste frumoase şi o capitală superbă, Paris.

SUA înregistrează 77,5 milioane de vizitatori anual. Printre atracţiile turistice se numără oraşele New York, Las Vegas, Los Angeles, Florida şi multe altele din cele 50 de state diverse.

Pe poziţia a treia în top se află Spania, cu 68,2 milioane de vizitatori anual, o destinaţie turistică de top – cu Madrid, Barcelona, Insulele Baleare, Sevilla, Malaga, plaje însorite, munţi, istorie, artă, gastronomie etc.

Topul cinci al celor mai vizitate ţări este completat de China, cu 56,9 milioane de vizitatori anual, şi Italia, cu 50,7 milioane de vizitatori anual.

Topul zece este completat de Turcia – 39,8 milioane de vizitatori, Germania – 35 de milioane de vizitatori, Marea Britanie – 34,4 milioane de vizitatori, Mexic – 32,1 milioane de vizitatori, Rusia – 31,3 milioane de vizitatori.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!