/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Topul ţărilor care înregistrează anual cei mai mulţi turişti din lume

missing
24 decembrie 2018, ora 19:05

Pentru că este accesibilă din multe ţări europene, are multe obiective turistice, mâncare bună, vinuri excepţionale, coaste frumoase şi o capitală superbă, Paris.

SUA înregistrează 77,5 milioane de vizitatori anual. Printre atracţiile turistice se numără oraşele New York, Las Vegas, Los Angeles, Florida şi multe altele din cele 50 de state diverse.

Pe poziţia a treia în top se află Spania, cu 68,2 milioane de vizitatori anual, o destinaţie turistică de top – cu Madrid, Barcelona, Insulele Baleare, Sevilla, Malaga, plaje însorite, munţi, istorie, artă, gastronomie etc.

Topul cinci al celor mai vizitate ţări este completat de China, cu 56,9 milioane de vizitatori anual, şi Italia, cu 50,7 milioane de vizitatori anual.

Topul zece este completat de Turcia – 39,8 milioane de vizitatori, Germania – 35 de milioane de vizitatori, Marea Britanie – 34,4 milioane de vizitatori, Mexic – 32,1 milioane de vizitatori, Rusia – 31,3 milioane de vizitatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram