/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Moș Crăciun a pornit la drum. Cum îi putem urmări călătoria în jurul lumii

24 decembrie 2018, ora 17:21

NORAD va continua tradiţia sa de 63 de ani de monitorizare a călătoriei lui Moş Crăciun pe data de 24 decembrie. Personalul militar care se ocupă de NORAD Track Santa este susţinut de aproximativ 1.500 de voluntari care fac programul posibil în fiecare an“, se arată pe contul de Twitter al NORAD, citat de adevărul.ro.

Chiar dacă Statele Unite ale Americii se află, de sâmbătă dimineaţă, într-o perioadă de „shutdown“, blocare parţială a administraţiilor federale, după eşecul tentativelor de compromis între Congres şi Casa Albă, monitorizarea lui Moș Crăciun nu va fi afectată.

NORAD se ocupă în mod normal cu monitorizarea traficului aerospaţial pentru a descoperi eventuale pericole pentru omenire. Dar, de Crăciun, în fiecare an, se concentrează pe urmărirea lui Moș Crăciun, care reprezintă un simbol al păcii și al bunătății.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram