Un băiat de 25 de ani, din Chișinău, ar fi spart geamul unui magazin alimentar din sectorul Botanica, pentru a fura băuturi alcoolice, produse alimentare și țigări. Presupusul hoț a fost prins de Poliție chiar în timp ce-și alegea produsele pe care să le fure. 

„Tânărul a pătruns în magazin prin deteriorarea geamului de la ușă, de unde a sustras produse alimentare, țigări și mai multe sticle de băuturi alcoolice. Polițiștii, patrulând prin zonă, au auzit un zgomot și imediat s-au deplasat la fața locului, au depistat individul care încerca să părăsească locul infracțiunii cu bunurile sustrase”, informează Poliția capitalei într-un comunicat.

La adresa unde se află magazinul a fost chemată și o grupa operativă a Inspectoratului de Poliție din sectorul Botanica, care a escortat bănuitul la Inspectorat pentru audieri.

Potrivit Poliției, individul a cauzat proprietarului un prejudiciu în suma de peste patru mii de lei.

Pe acest caz s-a inițiat o cauză penală pentru furt, iar suspectul riscă amendă în mărime de la 32 500 lei până la 67 500 lei, sau închisoare de până la patru ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!