/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 653: Lupte grele, recoltă record și anunțul lui Putin! Alertă: Sprijinul pentru Kiev a scăzut cu 90%

Cod galben de vânt: Zeci de localități au rămas fără lumină

25 decembrie 2018, ora 15:49

Vântul a făcut ravagii și în capitală, unde a doborât mai mulți copaci. În același timp, din cauza precipitațiilor căzute, în Chișinău, dar și pe traseele din țară se circulă în condiții de iarnă, dar fără dificultate. Noaptea trecută, peste 200 de muncitori au împrăștiat peste două mii de tone de material antiderapant.

Ministerul Economiei și Infrastructurii recomanda participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram