Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) va candida atât pe lista de partid, cât și pe circumscripția uninominală nr. 17 – Nisporeni. Deși lista candidaților democrați pe circumscripțiile nominale nu a fost anunțată, președintele PDM a declarat pentru presă că va concura și pe această circumscripție.

Astfel, la Nisporeni, Vlad Plahotniuc îl va avea în calitate de concurent pe Pavel Artamonov din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și, potrivit surselor TV8, din partea blocului electoral ACUM DA PAS, l-ar putea avea în calitate de concurent pe Ion Terguță.

Pavel Artamanov este președinte al organizației teritoriale a PSRM și consilier local în Consiliul orășenesc Nisporeni. Ion Terguță este jurnalist și expert media.

Astăzi, PDM și-a anunțat candidații care vor concura pe lista de partid la alegerile parlamentare din februarie, iar cei de la PSRM, au anunțat și candidații pe lisa de partid și candidații pe circumscripții.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!