Medicul Mihai Stratulat a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din 2019 din partea Partidului Democrat. Acest spune că va concura pe circumscripția nr. 26 (Chișinău, Buiucani).

„Consiliul Politic al PDM a votat astăzi desemnarea mea în calitate de candidat în circumscripția uninominală nr. 26. Este o provocare imensă, având în vedere lipsa experienței mele în politică. Am însă, scopuri clare care trebuie și pot fi atinse atât în medicină (domeniul meu de suflet), cât și sectoarele Buiucani si Centru pe care, sper că le voi reprezenta. Am decis să accept propunerea în speranța că oamenii vor alege ambiția și determinarea unui medic care vrea să facă multe lucruri bune, în detrimentul discursurilor apăsate ale oponenților mei care regulat fac demagogie politică. Despre obiectivele mele, Vă voi informa atât pe platformele online cât și la nenumăratele întâlniri pe care le vom avea în următoarele două luni”, a comentat Stratulat. 

Acesta a mai spus că a fost la Consiliul electoral de Circumscripție unde a depus actele necesare pentru înregistrarea grupului de inițiativă și azi va lua listele pentru a putea începe colectarea semnăturilor.

Sursa: Facebook/Mihai Stratulat

Astăzi, reprezentanții PDM au prezentat lista oficială a candidaților pe lista de partid pentru alegerile parlamentare din luna februarie.

Vezi și:

/VIDEO/ Medicul Mihai Stratulat, recunoaște că este membru PD: „Eu, ca atare, sunt membru de partid. În partidul democrat„

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!