Ion Sula anunță că a depus 700 de semnături pentru a se înregistra în calitate de candidat din partea PDM pentru funcția de deputat pe circumscripția 37 - Ialoveni, Căușeni. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare.

Joi, 27 decembrie 2018, cuprins de o mare responsabilitate și plin de încredere în echipa noastră, am primit semnăturile de susținere din partea a peste 700 de locuitori din toate localitățile Circumscripției electorale nr. 37 și le-am depus împreună cu colegii la Consiliul Electoral de Circumscripție!”, a scris Sulă pe pagina sa de facebook.

Precizăm că Ion Sulă, la începutul lunii decembrie, a fost numit director interimar al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, după ce fostul director Gheorghe Gaberi și-a dat demisia.

Ion Sula a fost numit în anul 2015 ministru al Agriculturii din partea Partidului Liberal-Democrat din Moldova (PLDM). Anterior, acesta deținuse funcția de director general al ANSA. Recent acesta a aderat la Partidul Democrat din Moldova (PDM).

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!