Președintele Partidului Democrat (PDM) din Moldova, Vlad Plahotniuc, va lucra de azi înainte pentru oamenii din Nisporeni. Cel puțin așa le-a promis astăzi alegătorilor din Circumscripția nr. 17, unde va concura la alegerile parlamentare din februarie. 

Potrivit serviciului de presă al PDM, președintele partidului a participat astăzi la un forum al democraților, organizat la Nisporeni, unde au fost colectate semnăturile pentru a solicita înregistrarea sa în cursa electorală, pe Circumscripția nr. 17. Ulterior, acesta a depus dosarul la Consiliul Electoral de circumscripție.

„Susținerea dumneavoastră este o mare onoare pentru mine și, totodată, un angajament. Ca viitor parlamentar, reprezentând circumscripția Nisporeni, mă angajez să fac din raionul Nisporeni acel exemplu de dezvoltare și modernizare, acel exemplu de nou în Republica Moldova. Mă angajez să lucrez pentru binele oamenilor din Nisporeni. Nimeni nu o să ne schimbe țara, dacă nu o schimbăm noi”, le-a declarat Plahotniuc la Nisporeni, potrivit comunicatului de presă sus-menționat.

Forumuri similare ale democraților au fost organizat astăzi la Briceni, Dondușeni, Florești, Hîncești, Leova, Nisporeni, Soroca și Sângerei se mai spune în comunicat.

Vlad Plahotniuc va participa la alegerile parlamentare și pe lista de partid. Ieri, candidații PDM s-au înregistrat la Comisia Electorală Centrală (CEC) pe circumscripția națională. PDM va fi primul concurent din buletinul de vot cu numele partidelor.

Vezi și:

Cine sunt contracandidații lui Vlad Plahotniuc din PSRM și blocul ACUM, pe circumscripția uninominală Nisporeni

Presupusa LISTĂ a PDM pe circumscripții! Unde va candida Filip, Babuc, Gaburici, Jizdan și alți demorați cu funcții de stat și fără

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!