/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

/DOC/ Partidul Șor a prezentat lista candidaților pe circumscripții. Unde va candida Ilan Șor și Marina Tauber

missing
28 decembrie 2018, ora 15:14

Potrivit unui comunicat al partidului, candidații au fost selectați în baza principiilor profesionalismului și meritocrației, „iar în circumscripțiile unde și-au prezentat intențiile de a candida au fost înaintați de cetățeni și, totodată fiind consultată opinia organizațiilor teritoriale ale Partidului ȘOR din regiunea respective”.

Totodată, în comunicat se spune că fiecare candidat desemnat de Partidului Politic ȘOR în circumnscripțiile uninominale are deja elaborat un program de dezvoltare și modernizare a regiunii pentru care va concura la alegeri.

Amintim că joi, 27 decembrie, Partidul Politic ȘOR a depus și actele necesare, precum și lista de candidați pentru circumscripția națională, pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram