/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Omorul din seara de Crăciun, din blocul de la Porțile Orașului: Inculpații au fost condamnați la peste două decenii de închisoare

28 decembrie 2018, ora 12:06

Pe dosar sunt condamnați vecinii victimelor: „Victimele, împreună cu familiile lor, s-au adunat pentru a sărbători Crăciunul şi ziua de naştere a gazdei. După ce au ieşit la balconul din scara blocului să fumeze, unul dintre tineri a scuipat, nimerind, din întâmplare într-un bărbat, care fuma şi el, împreună cu fiul la alt balcon, aflat cu cinci etaje mai jos. În rezultat s-a iscat o ceartă, care nu a durat mult timp, deoarece bărbaţii ar fi ajuns aparent la o înţelegere, revenind la masa de sărbătoare. Peste aproximativ o oră, victimele, împreună cu un alt oaspete, au ieşit din nou la o ţigară. Pe coridor însă, aceştia erau aşteptaţi de cei doi vecini, care erau înarmaţi, lansând o ploaie de gloanţe. În rezultat, tânărul de 25 de ani a murit pe loc, iar omagiatul, care tocmai împlinise 27 de ani a fost grav rănit, fiind transportat la reanimare”, amintesc reprezentanții Procuraturii Generale, într-un comunicat.

Inculpaţii au negat că ar fi comis crima.

Pe lângă închisoare, cei doi urmează să achite un prejudiciu moral şi material de 205 mii lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram