Transportatorii de mărfuri și pasageri din Republica Moldova se vor putea afla mai mult timp pe teritoriul Ucrainei. În cadrul unei întrevederi dintre premierul Pavel Filip și președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, care a avut loc ieri s-a convenit asupra extinderi actualului termen de 90 de zile. 

În cadrul întrevederii, președintele ucrainean a anunțat că în viitorul apropiat va fi pus în aplicare protocolul care va soluționa problema transportatorilor de mărfuri și pasageri.

Cei doi oficiali au abordat și alte chestiuni de pe agenda bilaterală care țin de implementarea Protocolului privind liberalizarea transportului auto și aerian dintre Republica Moldova și Ucraina.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!