Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

Fosta șefă a BRD și un regizor moldovean stabilit în SUA sunt candidații PDM în două circumscripții din afara țării

30 decembrie 2018, ora 11:38
Distribuie:

Fosta șefă a Biroului Relații cu Diaspora, Olga Coptu, este candidata Partidului Democrat în circumscripția nr. 50 care cuprinde țările europene. Candidata a anunțat pe o rețea de socializare că deja a adunat semnăturile necesare pentru a se înregistra în calitate de candidat.

Olga Coptu a fost numită şefa Biroului pentru relații cu diaspora în luna iulie 2017 și a demisionat din funcție în vara anului curent, însă nu a explicat motivul plecării.

La alegerile locale din anul 2015, Olga Coptu a candidat pentru funcția de primar al orașului Cimișlia, înregistrând-se tot pe lista democraților.

De asemenea, pe circumscripția nr.51 – Statele Unite ale Americii și Canada din partea Partidului Democrat candidează actorul și regizorul moldovean care s-a stabilit activează în SUA, Ghenadie Moroșanu, scrie Ziarul Național. Potrivit sursei citate, Ghenadie Moroșanu a fost deja la autoritatea electorală și a depus documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă, obținând listele de subscripție pentru a candida în circumscripția nr. 51.

Am fost onorată de încrederea acordată de către echipă, dar și de sutele de persoane care mi-au oferit semnăturile lor…

Gepostet von Olga Coptu am Donnerstag, 27. Dezember 2018

#

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram