Fosta șefă a Biroului Relații cu Diaspora, Olga Coptu, este candidata Partidului Democrat în circumscripția nr. 50 care cuprinde țările europene. Candidata a anunțat pe o rețea de socializare că deja a adunat semnăturile necesare pentru a se înregistra în calitate de candidat.

Olga Coptu a fost numită şefa Biroului pentru relații cu diaspora în luna iulie 2017 și a demisionat din funcție în vara anului curent, însă nu a explicat motivul plecării.

La alegerile locale din anul 2015, Olga Coptu a candidat pentru funcția de primar al orașului Cimișlia, înregistrând-se tot pe lista democraților.

De asemenea, pe circumscripția nr.51 – Statele Unite ale Americii și Canada din partea Partidului Democrat candidează actorul și regizorul moldovean care s-a stabilit activează în SUA, Ghenadie Moroșanu, scrie Ziarul Național. Potrivit sursei citate, Ghenadie Moroșanu a fost deja la autoritatea electorală și a depus documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă, obținând listele de subscripție pentru a candida în circumscripția nr. 51.

Am fost onorată de încrederea acordată de către echipă, dar și de sutele de persoane care mi-au oferit semnăturile lor…

Gepostet von Olga Coptu am Donnerstag, 27. Dezember 2018

#

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!