În anul porcului, să nu fie porci! Este una dintre zecile de urări pe care oamenii de rând le-au transmis celor de la guvernare. Aceștia le-au mai dorit să aibă cât mai multă minte pentru a conduce țara sau să trăiască măcar o lună din pensia unui bătrân. Iar altcineva le-a urât să-și dea demisia.

„Vasăzică Dragi Guvernanți”.

„Dragi guvernanți”.

„Dragi guvernanți, în noul an aș vrea foarte mult să vă gândiți și la oameni”.

„Să gândească lucrurile care fac spre bine, spre binele poporului. Asta ne dorim cu toții”.

„Care-s acum la guvernare? – Da. – Mai Ales lui Dodon. Să-și dea demisia”.

„Ca să poată conduce țara normal, nu să fugă toți copii din țară și să nu aibă de lucru”.

Iar alții le-au urat guvernaților ca în noul an să înfrunte aceleași greutăți prin care trec și ei, dar și minte cât mai multă ca să scoată poporul din sărăcie.

„Eu l-aș dori ca din pensia care o primesc eu, să trăiască măcar o lună în an”.

„Minte să aibă să conducă țara și dreptate să fie la oamenii cei săraci. Și să ridice la oameni leafa, pensiile și comunalele să le dea mai în jos”.

„Dragi Guvernanți. Avem o plăcere ca să, la popor să le facă așa ca să nu plece tineretul din țară. La mine am 6 copii, patru au plecat și doi au rămas și trăiesc în greutăți, cinstiti vă spun. Și aș vrea ca eu, pensionară să nu am 600 de lei să mă chinui aici cu niște buruiene, dar într-adevăr anul acesta să ne aducă bucurii. Anul porcului să fie porci, dar să fie toți oameni”.

„Mai bine să plece din Parlament să nu mai fie”.

Sunt însă și oameni care consideră că guvernanții nu merită nimic, nici măcar o felicitare.

„Pentru dânșii nu le doresc nimic. De ce? Ei nu merită. Ceea ce vorbesc nu îndeplinesc”.

„Nu le dau nimic. Pentru că ei doar ne amăgesc. Așa că „Poshli oni v baniu””.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!