Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

La datorie și de Revelion. Pompierii și salvatorii au intervenit în 31 cazuri în ultimele 24 de ore. O persoana, găsită carbonizată

01 ianuarie 2019, ora 10:38
Distribuie:

Astfel, în dimineața de 1 ianuarie 2019 un incendiu a răpit viața unui bărbat de 56 de ani din localitatea Rezeni, raionul Anenii Noi. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02.52. Ulterior, pompierii ajunși la fața locului au depistat într-o odaie cadavrul carbonizat al proprietarului. Incendiul a mistuit bunurile materiale din interiorul unei camere. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Totodată, în noaptea dintre ani o femeie de 44 de ani și fetița acesteia de doar un an s-au intoxicat cu cu monoxid de carbon emanat de la aragazul din casa de locuit. Cazul a avut loc într-o gospodărie din municipiul Comrat UTA Găgăuzia. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

De asemenea, mama și fiica sunt monitorizate de medici. Circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite ulterior.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram