/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Candidații PCRM pe listă de partid, înregistrați de CEC pentru alegerile parlamentare din 2019. Nouă persoane, excluse din listă

missing
02 ianuarie 2019, ora 18:31

Reprezentantul partidului a declarat că cei nouă au depus cereri la ANI prin care au solicitat certificate de integritate, dar nu au reușit să le ridice. Potrivit CEC, lista partidului va fi suplinită cu ceilalți candidați odată ce aceștia vor prezenta toate actele necesare.

Inițial în lista PCRM au fost 54 candidați, potrivit deciziei, în listă au fost înregistrați în calitate de candidați la alegerile parlamentare 41 de persoane.

Tot astăzi, au fost înregistrați în calitate de candidați la alegerile parlamentare candidații PDM, PSRM și ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram