Democratul Constantin Țuțu a fost înregistrat de Comisia Electorală Centrală în calitate de candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția 33 din Chișinău. O decizie în acest sens a fost aprobată de 1 ianuarie.

Potrivit acesteia, Țuțu este candidat din partea partidului democrat pe circumscripția dată, iar sigla care va fi inclusă în buletinul de vot pentru alegeri este logo-ul PDM. Reprezentantul cu drept de vor al lui Țuțu în cadrul Consiliului Electoral de Circumscripție este domnul Gortolomei Viorel.

În decizie se menționează că Țuțu a adus 40 de liste de subscripție cu 1188 de semnături, dintre care 102 au fost declarate nule, iar 898 valabile.

Precizăm că pe aceeași circumscripție și-au manifestat intenția de a candida Andrei Năstase, liderul Platformei DA, socialistul Vladimir Roșca și Ion Duca, de la Partidul Nostru și candidatul independent Nastas Andrei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!