Două persoane au fost transportate la spital după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Mașinile de model Toyota și Dacia s-au tamponat în apropiere satului Buțeni.

Potrivit poliției, un bărbat de 60 de ani, care se afla la volanul automobilul de model „Toyota”, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, și ieșind pe contrasens a tamponat lateral automobilul de model „Dacia Logan” condus de un bărbat de 30 ani. Ambii bărbați sunt din Hîncești.

În urma impactului șoferul automobilului Toyota și pasagera din automobilul Dacia, o femeie de 31 ani, au fost transportați la spitalul raional Hîncești pentru investigații și acordarea ajutor medical.

La moment se efectuează acțiuni de constatare și de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!