/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Unionistul Ion Leașcenco a anunțat circumscripția unde și-a depus candidatura pentru funcția de deputat

missing
02 ianuarie 2019, ora 15:06

„Mizăm pe sprijinul unioniștilor din localitățile care au adoptat declarații de Unire în aceste alegeri, ei merită să fie reprezentați în viitorul legislativ. Suntem gata să luptăm, însă trebuie să cunoască fiecare – lupta noastră este una pozitivă, ne axăm pe forța tânără unionistă și nu răspundem la atacurile venite din partea contracandidaților”, a declarat Ion Leașcenco.

Pe 26 decembrie 2018, unioniștii au anunțat că vor participa și în calitate de candidați intependenți pe circumscripții uninominale, dar și pe listele Partidului Democrația Acasă.

Termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripțiile uninominale este până la data de 4 ianuarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram