/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/UPDATE/ Candidata PD-ului pe Circumscripția nr. 49 nu este soția deputatului Sergiu Sîrbu, ci tizul Inei Sîrbu

missing
03 ianuarie 2019, ora 12:26

Candidata Partidului Democrat pe circumscripția nr. 49 (Europa de Est) este Ina Sîrbu. Nu este vorba însă de soția deputatului Sergiu Sîrbu, așa cum am scris inițial, ci de tizul acesteia. Numele ei figurează în lista grupurilor de inițiativă pentru colectarea semnăturilor prezentată de PD la Comisia Electorală Centrală.

Astfel, Ina Sîrbu este a trei a candidată a PD pe circumscripțiile din diasporă, or, pe circumscripția nr. 50 (Europa de Vest) candidează Olga Coptu, fosta șefă a Biroului Relații cu Diaspora, și pe circumscripția nr. 51 (SUA și Canada) va candida Ghenadie Moroșanu.

Mâine, 4 ianuarie, este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripțiile uninominale.

Vezi și:

Nume surpriză în lista candidaților PDM pentru alegerile parlamentare din 2019

/DOC/ Lista celor 53 de candidați ai Partidului Democrat, pentru alegerile parlamentare. Plahotniuc, în capul listei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram