Candidata Partidului Democrat pe circumscripția nr. 49 (Europa de Est) este Ina Sîrbu. Nu este vorba însă de soția deputatului Sergiu Sîrbu, așa cum am scris inițial, ci de tizul acesteia. Numele ei figurează în lista grupurilor de inițiativă pentru colectarea semnăturilor prezentată de PD la Comisia Electorală Centrală.

Astfel, Ina Sîrbu este a trei a candidată a PD pe circumscripțiile din diasporă, or, pe circumscripția nr. 50 (Europa de Vest) candidează Olga Coptu, fosta șefă a Biroului Relații cu Diaspora, și pe circumscripția nr. 51 (SUA și Canada) va candida Ghenadie Moroșanu.

Mâine, 4 ianuarie, este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripțiile uninominale.

Vezi și:

Nume surpriză în lista candidaților PDM pentru alegerile parlamentare din 2019

/DOC/ Lista celor 53 de candidați ai Partidului Democrat, pentru alegerile parlamentare. Plahotniuc, în capul listei

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!