Candidatura medicului Mihai Stratulat, care intenționează să participe la alegeri din partea Partidului Democrat (PD) în circumscripția uninominală nr. 26, a fost respinsă de Comisia Electorală Centrală (CEC). Anunțul a fost făcut de colegul său de partid, deputatul Sergiu Sîrbu. 

„Nu vreau să mă gândesc la vreo rea-intenție, menită să blocheze accesul în Parlament al unui om care este gata să spună lucrurilor pe nume. Dar apar foarte multe semne de întrebare”, a comentat deputatul democrat pe rețelele de socializare.

Potrivit lui Sîrbu, motivul respingerii candidaturii lui Stratulat sunt anumite nereguli cu semnăturile colectate pentru susținerea candidatului.

Sursa: Facebook/Sergiu Sîrbu

Mihai Stratulat nu a comentat deocamdată decizia CEC-ului. El și-a anunțat intenția de a candida pe circumscripția uninominală nr. 26 (Chișinău, Buiucani), la finele lunii decembrie 2018.

Tot astăzi, membrii CEC au respins proiectul privind înregistrarea Partidului ȘOR, pe circumscripția națională, din motiv că au fost depistate anumite nereguli la dosarul depus de formațiune.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!