/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Fostul șef al Direcției Sănătății din Chișinău, liberalul Mihai Moldovanu, candidează pe o circumscripție din centrul țării

missing
03 ianuarie 2019, ora 18:20

Fostul șef al Direcției Sănătății a Consiliului Municipal Chișinău, liberalul Mihai Moldovanu, anunță că va participa la alegerile parlamentare din februarie pe o circumscripție uninominală. Este vorba despre circumscripția nr. 14, Telenești.

Astăzi, Moldovanu a solicitat înregistrarea grupului de inițiativă pentru a colecta semnăturile necesare înregistrării candidaturii sale în cursa electorală.

Liberalul spune că a decis că candideze la Telenești deoarece este localitate lui de baștină.

„Astăzi am depus actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă în circumscripția nr.14-Telenești, circumscripția mea de baștină, unde voi reprezenta alegătorii unioniști și pro-europeni”, a comentat Mihai Moldovanu.

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, de asemenea va candida pe o circumscripție uninominală: circumscripția nr. 32, care include localități din suburbia capitalei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram