Fostul șef al Direcției Sănătății a Consiliului Municipal Chișinău, liberalul Mihai Moldovanu, anunță că va participa la alegerile parlamentare din februarie pe o circumscripție uninominală. Este vorba despre circumscripția nr. 14, Telenești.

Astăzi, Moldovanu a solicitat înregistrarea grupului de inițiativă pentru a colecta semnăturile necesare înregistrării candidaturii sale în cursa electorală.

Liberalul spune că a decis că candideze la Telenești deoarece este localitate lui de baștină.

„Astăzi am depus actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă în circumscripția nr.14-Telenești, circumscripția mea de baștină, unde voi reprezenta alegătorii unioniști și pro-europeni”, a comentat Mihai Moldovanu.

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, de asemenea va candida pe o circumscripție uninominală: circumscripția nr. 32, care include localități din suburbia capitalei.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!