/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Grupul de inițiativă care va colecta semnături pentru ca Dorin Chirtoacă să candideze pe circumscripția nr. 32, înregistrat la CEC

missing
03 ianuarie 2019, ora 15:05

Grupul de inițiativă care se va ocupa se colectarea semnăturilor din partea cetățenilor pentru ca președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, să poată candida la alegerile parlamentare, a fost înregistrat la Comisia Electorală Centrală.

Anunțul a fost făcut de Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Președintele liberalilor va candida pe circumscripția nr. 32 Chișinău, din care face parte și suburbia Colonița, unde s-a născut fostul primar al capitalei.

Din circumscripția nr. 32 fac parte localitățile din suburbia Chișinăului – Bubuieci, Budești, Ciorescu, Colonița, Condrița, Cricova, Cruzești, Ghidighici, Grătiești, Stăuceni, Tohatin, Vadul lui Vodă și Vatra. Pe aceeași circumscripție, deocamdată, și-au înaintat candidaturile Svetlana Popa din partea PSRM, Nina Costiuc – PDM și Mihai Popsoi – blocul ACUM DA PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram