Grupul de inițiativă care se va ocupa se colectarea semnăturilor din partea cetățenilor pentru ca președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, să poată candida la alegerile parlamentare, a fost înregistrat la Comisia Electorală Centrală.

Anunțul a fost făcut de Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Președintele liberalilor va candida pe circumscripția nr. 32 Chișinău, din care face parte și suburbia Colonița, unde s-a născut fostul primar al capitalei.

Din circumscripția nr. 32 fac parte localitățile din suburbia Chișinăului – Bubuieci, Budești, Ciorescu, Colonița, Condrița, Cricova, Cruzești, Ghidighici, Grătiești, Stăuceni, Tohatin, Vadul lui Vodă și Vatra. Pe aceeași circumscripție, deocamdată, și-au înaintat candidaturile Svetlana Popa din partea PSRM, Nina Costiuc – PDM și Mihai Popsoi – blocul ACUM DA PAS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!