Încă un candidat unionist și-a anunțat astăzi intenția de a concura la alegerile parlamentare din luna februarie pe o circumscripție uninominală. Este vorba despre Anatol Ursu, care vrea să candideze pe circumscripția nr. 22, Ialoveni. 

„Într-un raion unionist, așa cum este Ialoveni și într-o circumscripție unionistă, precum este cea cu numărul 22, care cuprinde orașul Ialoveni, 9 sate din raionul Ialoveni, 5 sate din raionul Strășeni și 5 sate din raionul Călărași, este absolut firesc și natural ca cei care simt și care trăiesc pentru Unire să aibă în lista de alegeri un candidat unionist. Îmi asum această bătălie unionistă și vă asigur că merg în această luptă strict pentru a reprezenta interesele celor care simt, gândesc și vorbesc românește”, a declarat liderul unionist, Anatol Ursu.

Astăzi a fost înregistrat grupul de inițiativă care va colecta semnăturile pentru înregistrarea lui Ursu în alegerile parlamentare. Totodată, potențialul candidat a mers azi la Autoritatea Națională de Integritate pentru a solicita certificatul de integritate.

Pentru a fi acceptat în cursa electorală, Anatol Ursu trebuie să acumuleze cel puțin cinci sute de semnături din partea susținătorilor.

Anatol Ursu militează pentru Unirea Republicii Moldova cu România. Acesta a fost în perioada 2014-2017 președintele Mișcării Civice „Tinerii Moldovei” și realizatorul și moderatorului talk-show politic „Sfatul Țării” de la postul de la 10TV.

Tot astăzi, fotojurnalistul Constantin  Grigoriță și-a anunțat intenția de a candida la alegerile parlamentare alături de platforma unionistă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!