/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Mișcarea Populară Antimafie a depus astăzi actele la CEC, pentru a participa la alegeri pe circumscripția națională

missing
03 ianuarie 2019, ora 21:18

Potențialii candidați la alegerile parlamentare din luna februarie din partea Mișcării Populare Antimafie au depus astăzi actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a fi înregistrați în campania electorală, pe circumscripția națională.

„Acum participăm într-un joc fără reguli pe care noi îl numim cazino. Noi nu participăm în cazinoul lui Plahotniuc pe circumscripții uninominale. Nu am acceptat niciodată aceste circumscripții uninominale și participăm doar cu o listă din câți oameni am putut să adunăm. O listă națională din concetățenii noștri care merg în această campanie electorală să spunem cuvântul nostru – antimafie”, a declarat liderul partidului Sergiu Mocanu.

Formațiunea politică Antimafie este unicul partid care a solicitat astăzi înregistrarea, de aceea, partidul va figura în buletinele de vot sub numărul șase.

O decizie privind înregistrarea partidului în cursa electorală poate fi luată de CEC în decurs de șapte zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram