Potențialii candidați la alegerile parlamentare din luna februarie din partea Mișcării Populare Antimafie au depus astăzi actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a fi înregistrați în campania electorală, pe circumscripția națională.

„Acum participăm într-un joc fără reguli pe care noi îl numim cazino. Noi nu participăm în cazinoul lui Plahotniuc pe circumscripții uninominale. Nu am acceptat niciodată aceste circumscripții uninominale și participăm doar cu o listă din câți oameni am putut să adunăm. O listă națională din concetățenii noștri care merg în această campanie electorală să spunem cuvântul nostru – antimafie”, a declarat liderul partidului Sergiu Mocanu.

Formațiunea politică Antimafie este unicul partid care a solicitat astăzi înregistrarea, de aceea, partidul va figura în buletinele de vot sub numărul șase.

O decizie privind înregistrarea partidului în cursa electorală poate fi luată de CEC în decurs de șapte zile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!