Deputatul democrat Dumitru Diacov a fost înregistrat în cursa electorală pe Circumscripția nr. 40 (Cimișlia, Basarabeasca). 

„Astăzi am primit legitimația de candidat la alegerile parlamentare pe circumscripția nr. 40 Cimișlia-Basarabeasca”, a comentat Diacov.

Oficial, pe această circumscripție au fost înregistrați deocamdată doi candidații, unul, din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Piotor Pușcari, și candidata Partidului ȘOR, Victoria Cîrlan.

De asemenea, din partea blocului ACUM DA PAS, pe această circumscripție ar urma să candideze Domnica Manole. Candidatura ei nu a fost înregistrată deocamdată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!