Medicul Mihai Stratulat, care vrea să candideze în alegeri pe Circumscripția uninominală nr. 26, din partea Partidului Democrat, spune că nu se dă bătut, după ce ieri, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală a refuzat să-l înregistreze în cursa electorală. Acesta susține că va colecta semnăturile din nou și va cere repetat înregistrarea în calitate de candidat. 

„Ieri CECE nr. 26 a decis neînregistrarea mea în calitate de concurent electoral din cauza unor pretinse nereguli depistate în listele cu semnături. Mă voi abține să comentez calitatea argumentelor invocate de CECE nr. 26 pentru că nu sunt jurist, ci medic și consider că fiecare trebuie să se ocupe de ceea ce știe mai bine. În schimb, vă anunț că nu renunț la înscrierea în cursa electorală. Niciodată, niciun Stratulat din familia mea nu s-a dat bătut ușor. Astăzi am cerut liste noi de la CEC, iar în a două jumătate a zilei începem recolectarea semnăturilor”, a comentat Stratulat.

Potrivit deputatului democrat Sergiu Sîrbu, motivul respingerii candidaturii lui Mihai Stratulat sunt anumite nereguli cu semnăturile colectate pentru susținerea candidatului.

Astăzi este ultima zi când mai pot fi depuse solicitările de înregistrare a grupurilor de inițiativă pentru potențialii candidați pe circumscripții uninominale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!