Liberalul Ilie Crețu a anunțat că vrea să candideze la alegerile parlamentare din luna februarie pe Circumscripția uninominală nr. 31 (Chișinău, Ciocana, Rîșcani). 

„Am decis să candidez la funcția de deputat în Parlamentul R.M. și de astăzi, demarez procedura de colectare a semnăturilor! Știu că în Circumscripția 31 candidează mai multe persoane cunoscute, majoritatea din ei sunt fruntași ai partidelor din care fac parte, iar asta mă motivează și mai mult să concurez, căci niciunul din candidați nu este din acest sector, desigur, cu excepția mea!”, a comentat Ilie Crețu.

Mai mult, Crețu spune că voluntarii Partidului vor efectua sondaje în cadrul circumscripției pentru a afla cine dintre candidați de dreapta se bucură de o susținere mai mare din partea alegătorilor și le propune voluntarilor care vor efectua sondaje similare pentru candidata de pe aceeași circumscripție din partea blocului ACUM DA PAS Liliana Nicolaescu-Onofrei să participe împreună la efectuarea acestora și să se aleagă într-un final, un candidat comun, care are cele mai multe șanse.

Tot pe circumscripția nr. 31 intenționează să candideze și deputatul PSRM, Grigore Novac PSRM, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici (PDM). Din partea Partidului ȘOR, pe această circumscripție va candida Iurie Cuznețov.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!