/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Cunoscutul artist Nicolae Botgros candidează într-o circumscripție din sudul țării

missing
05 ianuarie 2019, ora 13:06

Cunoscutul dirijor și violonist Nicolae Botgros și-a înregistrat grupul de inițiativă pentru susținerea candidaturii lui pe circumscripția nr. 42 Cantemir la alegerile parlamentare din februarie. Artistul își înaintează candidatura independent.

Cererea a fost înregistrată la Consiliul electoral al circumscripţiei electorale uninominale nr. 42 pe data de 3 ianuarie.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. În 1978 a fost numit la conducerea Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Pe aceeași circumscripție și-au anunțat intenția de a candida Constantin Boișteanu, conferențiar universitar, din partea blocului ACUM DA PAS, deputatul socialist Vladimir Țurcan, deputata democrată Bacalu Elena.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram