Cunoscutul dirijor și violonist Nicolae Botgros și-a înregistrat grupul de inițiativă pentru susținerea candidaturii lui pe circumscripția nr. 42 Cantemir la alegerile parlamentare din februarie. Artistul își înaintează candidatura independent.

Cererea a fost înregistrată la Consiliul electoral al circumscripţiei electorale uninominale nr. 42 pe data de 3 ianuarie.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. În 1978 a fost numit la conducerea Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Pe aceeași circumscripție și-au anunțat intenția de a candida Constantin Boișteanu, conferențiar universitar, din partea blocului ACUM DA PAS, deputatul socialist Vladimir Țurcan, deputata democrată Bacalu Elena.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!