Deputatul liberal democrat Grigore Cobzac și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de parlamentar pe circumscripția uninominală nr. 38 Hâncești. Politicianul va reprezenta blocul electoral ACUM DA PAS. Despre aceasta a anunțat pe o rețea de socializare.

„Am decis, voi candida pentru un nou mandat în Parlament din partea blocului electoral ACUM. Aprecierile pentru precedentele funcții de președinte al raionului și deputat le aștept de la d-voastră la 24 februarie”, a scris Grigore Cobzac.

Grigore Cobzac este din decembrie 2014 deputat în Parlament în fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova. Este membru al comisiei parlamentare pentru administrație publică, dezvoltare regională, mediu și schimbări climatice. A mai fost deputat și în legislatura anterioară între anii 2010–2011, însă, fiind ales în funcția de președinte al raionului Hâncești, a renunțat la mandatul de deputat.

Pe circumscripția nr 38 mai candidează actualul primar Alexandru Botnari din partea Partidului Democrat, deputatul socialist Petru Corduneanu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!