/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În ce circumscripții candidează Nicolae Ciubuc, Reghina Apostolova, Dinu Plângău și Marina Tauber

05 ianuarie 2019, ora 17:28

Ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Nicolae Ciubuc, a fost înregistrat în calitate de candidat la următoarele alegeri parlamentare din partea Partidului Democrat pe circumscripția nr. 15 Călărași. De asemenea, ministrul a anunțat că degrevează din funcția de ministru pentru campania electorală.

Pe aceiași circumscripție va concura și candidatul socialiștilor Ștefan Bolea, ex-ambasadorul Igor Munteanu din partea blocului ACUM DA PAS și președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco.

Viceprimarul orașului Orhei, Reghina Apostolova, cea care a fost exclusă din cursa electorală pentru municipiul Chișinău pentru că și-a finanțat campania din fonduri din afara țării, candidează la următoarele parlamentare din partea Partidului „Șor” pe circumscripția 28 municipiul Chișinău. Din această circumscripție face parte sectorul Râșcani.

Pe circumscripția nr. 28 mai candidează socialistul Vlad Batrîncea, democratul Nicolae Balaur, Alexandru Slusari din partea blocului ACUM DA PAS.

Vicepreședinta Partidului „Șor”, Marina Tauber, la fel, a fost înregistrată de CEC în calitate de candidat pe circumscripția nr. 19, comuna Ivancea. Pe o circumscripție cu Tauber candidează juristul Mariana Cușnir din partea blocului ACUM DA PAS, Tudor Golub din partea PDM, socialistul Mihail Paciu și Lucia Viscun din partea PCRM.

Dinu Plângău, președintele organizației de tineret a PPPDA, și-a anunțat candidatura pe circumscripția nr. 3 Edineț din partea blocului ACUM DA PAS. Dinu Plângău ar putea concura pe această circumscripție cu deputatul democrat Oleg Sîrbu și cu socialistul Nicolae Melnic.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram