Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, și-a anunțat oficial candidatura la următoarele alegeri parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr. 34 Anenii Noi, din partea Partidului Democrat . Începând de astăzi a degrevat de la atribuţiile de serviciu și suspendarea din funcția de ministru, pe durata campaniei electorale.

„Această decizie a fost motivată în primul rând de oamenii raionului Anenii Noi, de baștina mea Geamăna, acolo unde m-am născut și am copilărit eu”, a scris Jizdan pe o rețea de socializare.

„Nu este un mesaj de rămas bun, eu rămân alături de familia Ministerului Afacerilor Interne, dar mă voi concentra în următoarele două luni pe acțiuni din cadrul campaniei electorale”, a mai scris ministrul.

Potrivit CEC, pe aceeași circumscripție a fost înregistrat și Mațarin Alexandru, din partea PSRM. De asemenea, și-a înaintat candidatura judecătorul Gheorghe Balan din partea blocului ACUM DA PAS.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!