/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Partidul Liberal și-a înaintat un candidat pe circumscripția 43 Cahul

missing
05 ianuarie 2019, ora 10:05

Partidul Liberal și-a înaintat un candidat în circumscripția uninominală nr. 43 Cahul. Este vorba despre jurnalistul Ștefan Secăreanu, care și-a înregistrat ieri, la Comisia Electorală Centrală, grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor pentru susținerea candidaturii pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

„În felul acesta am reacționat la îndemnul insistent al mai multor camarazi frontiști de a pune osul la consolidarea segmentului unionist din stânga Prutului. De dragul idealului nostru românesc, am fost pus în situația de a-mi abandona angajamentul de acum câteva săptămâni de a nu candida la alegerile din acest an”, a scris Ștefan Secăreanu pe o rețea de socializare.

A fost ales deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe listele Frontului Popular din Moldova, Partidului Popular Creștin Democrat și Convenției Democrate din Moldova în legislaturile din anii 1994-2009. A fost membru în Comisia parlamentară pentru Învățământ și Mijloacele de Informare în Masă, membru în Comisia parlamentară pentru Drepturile Omului și Minoritățile Naționale, președinte al aceleiași comisii și coordonator național al Planului Național de Acțiuni în Domeniul Drepturilor Omului.

Pe aceeași circumscripție din partea blocului ACUM DA PAS va candida Sergiu Tutuvan, din partea socialiștilor – Evghenii Osadcenco, PDM – Oleg Creciun, Partidul Șor – Belobrova Antonina , Partidul Politic Partidul Nostru -Sergiu Rența și Ion Groza candidat independent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram