Primarul satului Corjova, raionul Criuleni, Gheorghe Ojog, intenționează să candideze la alegerile parlamentare din februarie pe circumscripția nr. 21 (Criuleni), din partea Partidului Liberal (PL). 

Potrivit reprezentanților PL, Gheorghe Ojog este primar al satului Corjova la al șaselea mandat, din anul 1997 – până în prezent. De asemenea, acesta este membru al Congresului Autorităților Locale din Moldova, iar, pentru o perioadă scurtă, a fost și consilier raional în Criuleni.

Dacă va fi înregistrat în cursa electorală, Gheorghe Ojog va concura pe această circumscripție cu deputatul PL Lilian Carp, care însă candidează din partea blocului ACUM DA PAS. De asemenea, acesta ar putea concura și cu președintele raionului Criuleni, Veaceslav Bulac; cel din urmă este candidatul Partidului Democrat. Candidatul Partidului ȘOR pe această circumscripție este Serghei Duminica.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!