/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Poliția capitalei îndeamnă cetățenii să evite excesul de alcool de sărbători

missing
05 ianuarie 2019, ora 13:33

În ultimele patru zile, echipele mobile din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău au intervenit în cazul a 1400 apeluri de urgență pentru curmarea diverselor fapte antisociale. Majoritatea au fost încălcări a ordinii și securității publice, manifestate prin tulburarea liniștii cetățenilor pe timp de noapte, acte de huliganism, conflicte iscate ca urmare a consumului de băuturi alcoolice în exces.

În acest context, Poliția Capitalei face apel către locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău să dea dovadă de respect unul față de altul și să evite excesul de băuturi alcoolice pentru a evita consecințele grave care ar putea urma.

De Crăciunul pe stil vechi, care este sărbătorit pe 7 ianuarie, Poliția Capitalei anunță că va fi necontenit la datorie și va interveni prompt la toate apelurile și solicitările cetățenilor pentru a menținerea un climat de siguranță în societate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram